Kiropraktor Øystein Kåsa

Kvalifikasjoner:

   • Bachelor i Fysisk Aktivitet og Helse, Norges Idrettshøyskole
   • Bachelor i Kiropraktikk – Macq. University
   • Master i Kiropraktikk – Macq. University
   • Diplomate of American Chiropractic Neurology Board
   • Medlem av Norsk Kiropraktorforening

Bakgrunn:

Øystein Kåsa flyttet til Australia i 2006 for å studere kiropraktikk og graduerte med en bachelor og master i kiropraktikk i 2010. Han flyttet så hjem for å fullføre turnustjenesten ved Dalane Kiropraktorklinikk i 2011. Han har jobbet de siste 7 årene i Australia, og har gjennomført over 400 timer med videreutdannelse i funksjonell nevrologi.

Han fullførte utdannelsen hos Carrick Institute i 2017 for å bli en av 12 kiropraktorer i Norge som holder tittelen «Diplomate of the American Chiropractic Neurology Board (DACNB). Han fortsetter utdannelsen innen dette feltet til nytte for sine pasienter. I tillegg til interessen for funksjonell nevrologi har Øystein lang erfaring fra idrett og behandler skader i hele muskel- skjelett systemet.

Øystein tror på en helhetlig tilnærming til helse og ser på kosthold, trening og en positiv holdning som viktige bidragsytere til optimal helse. Han anerkjenner at kiropraktikk er mye mer enn behandling av ryggsmerte – kiropraktikk kan bedre helse, velvære og dermed livsstil.

 

For å bestille time med Øystein, ring på 940 34 121 eller Book Online.