Om Oss

Vest Telemark Kiropraktorklinikk ble etablert i 2020 av kiropraktor Øystein Kåsa. Han ønsket å bygge en klinikk som kan tilby hjelp med mange ulike plager fra ryggsmerte til vestibulære plager i lokalsamfunnene i Vest Telemark.

Som eneste kiropraktor i et stort område er det en målsetning å kunne tilby effektiv behandling for et bredt spektrum av plager som kan hjelpes av kiropraktikk. Kontinuerlig utdanning blir vektlagt og det søkes å tilknytte seg samarbeidspartnere med høy kompetanse på spesialistområder der det er behov for dette.

I tillegg til kiropraktikk, har kiropraktor Øystein Kåsa videreutdannelse i funksjonell nevrologi og kan benytte denne kunnskapen til å behandle blant annet svimmelhet og ubalanse. Vest Telemark Kiropraktorklinikk har VOG («infrarød video briller») og CAPS (digital balanseplatform) for å hjelpe med å diagnostisere underliggende årsaker til svimmelhet.

Kiropraktiske teknikker som benyttes er hovedsaklig gonstead metoden og det benyttes ulike bløtvevsteknikker som tørrnåler, IASTM og rehabilitering etter behov.

Klinikken ligger midt i Seljord sentrum i Helsehagen der man finner andre helseprofesjoner som massør, fysioterapeut, tannlege, psykolog, naprapat og akupunktør for et godt tverrfaglig tilbud.

Dersom du lider av smerter i rygg og nakke, ring oss idag på 940 34 121 for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

Du kan også booke din første time med Øystein her: Book Online

Klinikken:

Behandlingsrom:

 

Venterom:

 

Utside: